ESO 3r - L'Assumpció

dimecres, 4 d’abril del 2018

Solidaritat amb el Noma

Durant la Setmana Cultural duita a terme abans de posar punt al segon trimestre vàrem poder comptar amb la visita de na Xisca Figuerola Vallespir, la directora de la fundació Campaner.

Ens va explicar en què consisteix el Noma, una malaltia que afecta sobretot als infants desnutrits del continent africà. Provocada principalment per un bacteri que destrueix els teixits del cos, començant per la cara. Les imatges no són d'allò més agradable i creiem que no és necessari difondre-les, però ens agradaria que aquesta malaltia tengui la importància que es mereix. Una malaltia que es pot curar amb el subministrament d'antibiòtics per valor de 4 €. 

El proper dia 1 de Maig a Binissalem hi haurà una diada solidària en favor del Noma. Es realitzaran diverses activitats com una cursa, un dinar i un concert, a on animam a tothom a participar-hi i d'aquesta forma aportar el nostre granet d'arena amb aquells més desfavorits. De vegades cal recordar la fortuna que tenim i valorar la nostra situació de benestar, ja que per desgràcia no tothom pot gaudir d'ella.

Des del centre seguirem treballant un poquet més sobre aquest tema per intentar col·laborar amb tot allò que estigui al nostre abast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.